Scroll Top

HOUTROTREPARATIE

Vakkundig houtrot laten repareren en behandelen in Zoetermeer en omgeving

Als u in huis last heeft van houtrot, kan dat ernstige schade veroorzaken aan uw woning. Laat daarom houtrot professioneel repareren door een vakschilder. Door jarenlange ervaring laat ik uw huis weer stralen door houtrot effectief te behandelen en te herstellen. Gezond houtwerk is de basis van mooi schilderwerk. 

Hoe ontstaat houtrot?

Houtrot is iets verontrustends dat vaak voorkomt bij houtwerk, zoals kozijnen en deuren, en wordt veroorzaakt door diverse omgevings- en materiaalfactoren. Vooral als ze niet regelmatig worden onderhouden. De belangrijkste oorzaken van houtrot zijn:

 • Vochtproblemen 
 • Slechte ventilatie 
 • Gebrek aan regelmatig onderhoud en inspectie
 • Gebruik van mindere kwaliteit materialen

Duurzame oplossing voor houtrotproblemen

Voor de behandeling van houtrot neem ik ruim de tijd. De aanpak omvat een grondige inspectie van het aangetaste hout, het verwijderen van aangetaste delen en het aanbrengen van hoogwaardige reparatiemiddelen. Door het effectief aanpakken van houtrot behoudt uw huis zijn waarde en ziet er weer als nieuw uit.  

Voordelen houtrot repareren en behandelen

 • Bescherming tegen vocht en schimmel
 • Kostenbesparing op lange termijn
 • Verbetering van gezondheid en veiligheid voor u en uw gezin
 • Behoud waarde van uw huis
 • Uw woning ziet er weer als nieuw uit

Advies van erkend schilder

Door jarenlange ervaring als schilder geef ik u vakkundig advies over de behandeling en reparatie van houtrot. Hoe krijgt u die knusse of juist frisse sfeer in uw huis? In combinatie met de juiste materialen creëren we samen de sfeer die het best bij u en uw huis past. Uw huis ziet er weer als nieuw uit!  

Werkwijze Van Beele Schilderwerken

Met vakmanschap en oog voor detail neem ik tijdens het hele proces alle zorgen uit handen. Een goede inschatting van het schilderwerk is van essentieel belang om niet voor onaangename verrassingen te staan. Ieder project wordt daarom met aandacht uitgevoerd. Daarnaast vind ik het belangrijk om schoon en netjes te werken.

Ik kom bij u langs voor een op maat advies en ga als volgt te werk:

 • Inschatten situatie en staat van onderhoud
 • Advies en passende offerte
 • Bespreken offerte
 • Bij akkoord offerte planning afstemmen en start project
 • Oplevering project
 • Eventueel onderhoud

Uw schilder in de regio

Van Beele Schilderwerken is vooral werkzaam in de regio Zoetermeer, Den Haag, Nootdorp, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.

Wat klanten zeggen over Van Beele Schilderwerken

Van Beele Schilderwerken
5.0
Gebaseerd op 27 beoordelingen
powered by Google
Nelleke DeddensNelleke Deddens
07:36 17 May 24
Wesley heeft de voorgevel van mijn huis geschilderd. Wat een vakwerk! Ik ben er heel erg blij mee.Daarnaast is hij ook heel prettig en vertrouwd in de omgang. Ik zou hem iedereen aanraden.
jolanda diazonijolanda diazoni
16:07 15 Mar 24
Geweldige vakman. Van grauw wit naar mooi grijs! Super werk!
Eric van OsEric van Os
19:43 24 Feb 24
Mijn volgende huis over een aantal jaar mag je weer doen!! Wesley is een topper.
Heleen van DuurenHeleen van Duuren
09:58 20 Nov 23
Uitstekend werk verricht.Zeer vriendelijke en betrouwbare schilder.Netjes op afgesproken tijd.Echt een aanrader,vakman eerste klas die weet wat hij doet.
Roland HanemaaijerRoland Hanemaaijer
09:54 15 Nov 23
Wat een top schilder is meneer van Beele echt een aanrader voor iedereen werkt keurig netjes en heel vriendelijk om met die super aardige man om te gaan 😀
Marjo Van den BoomMarjo Van den Boom
21:54 25 Oct 23
Wesley is een TOP-schilder. Altijd op tijd, afspraak is afspraak, hij werkt heel secuur en netjes. Levert echt kwaliteit. Daarbij is hij erg aardig.
Marcia Van Os-HaddadMarcia Van Os-Haddad
07:48 14 Jul 23
310 m2 meter nieuwbouwwoning is door Wesley voor ons met Renovlies behangen en vervolgens 2x geverfd. Het contact en afspraak maken verloopt prettig. Meer dan dat. Wesley is gezellig, vriendelijk en flexibel. Zijn werk is puur vakmanschap. Niet normaal hoe netjes en schoon, prachtige afwerking. De samenwerking is super. We hadden best veel verschillende kleuren en achteraf door onze kinderen aanpassingen, dat doet hij allemaal. Wij raden Wesly en Ramon absoluut aan. Harde werkers met een glimlach en een prachtig resultaat.
Nico NoppeNico Noppe
18:49 06 Jun 23
Echt vakwerk. Goede communicatie en prijsstelling vooraf. Betrouwbaar en effectief werkend. Bij mij bleek het houtwerk van de dakkapel in minder goede staat. Probleemloos en goed opgelost door Wesley. Natuurlijk wel tegen meerkosten, voor niets gaat de zon op….
Martine GrendelMartine Grendel
20:28 09 May 23
Wesley is een super vakman een erg hardwerkende schilder en denkt mee met de klant .Zijn heel erg tevreden en ons huis is een paleis geworden we raden hem ook bij vrienden aan echt een topper in zijn vak en ook nog heel vriendelijk en gezellig
Romy ValkRomy Valk
20:42 11 Dec 22
Wesley van Van Beele Schilderwerken heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan! Voor mijn eerste appartement een aanvraag gedaan om 2 vlakken in mijn woonkamer te verven en daarnaast de woonkamer, hal en plafond te witten. Top resultaat en een top vakman!
Anne KathleenAnne Kathleen
12:20 20 Oct 22
Ik ben super blij met het werk van Wesley. Hij heeft de gang, hal, overloop en trappen gedaan. Hij is een ouderwets professioneel. Niets is te veel, hij is op tijd en werkt heel netjes. Ik had geen moiete om hem alleen in huis te laten. Hij is heel aardig en ik heb hem al aanbevelen bij mijn buren.
H van den AkkerH van den Akker
14:00 13 Oct 22
Een goede (vriendelijke)schilder die kwaliteit levert zo als het hoort oude laag wegbranden of schuren en nieuwe verflaag er op,Kwam zelfs even terug omdat er een vlieg in de verf vast zat om dit ongeveer weg te werken
Naomi de HeijNaomi de Heij
18:43 27 Sep 22
Van Beele heeft het buiten schilderwerk aan onze woning uitgevoerd. Dit heeft hij zeer netjes en zorgvuldig gedaan. De communicatie verliep soepel en wij zijn tevreden over de prijs-kwaliteit. We zouden deze schilder zeker aanbevelen.Aanvulling op mijn review:Een paar maanden nadat het verf werk was uitgevoerd werd er bij ons ingebroken. Het verfwerk was daarbij beschadigd geraakt. Wesley kwam dit dezelfde week nog herstellen en dit viel binnen de service. Super bedankt daarvoor, je bent een topper en een echte vakman!
Passie BloemPassie Bloem
20:20 23 Jul 22
Wesley heeft voor de 2e keer ons huis geverfd aan de buitenkant. We zijn heel tevreden. Het is erg netjes gedaan. Wesley is aardig, vriendelijk, professioneel en komt op tijd. Volgende keer vragen we Wesley weer.
Mieke C. MaaseMieke C. Maase
16:09 03 Nov 21
Wesley van Beele heeft de buitenboel en een deel van de binnenkozijnen recent geschilderd. En dit tot volle tevredenheid. Schuren, plamuren, gronden en schilderen, alles perfect gedaan. Verder een prettig iemand om over de vloer te hebben. Is rustig, netjes, komt zn afspraken na en geeft goed advies. Kortom: een volgende x graag weer.
Gaby Van AlphenGaby Van Alphen
10:55 23 Jun 21
Wesley van Beelen heeft bij ons de wanden en plafonds in de woonkamer gesaust dit is echt super gedaan top hij denkt ook super mee over de planning en de kleuren afstemming was altijd keurig op tijd kwam zijn afspraken zeker na en de kwaliteit die hij geleverd heeft is echt top wij zijn heeeel blij met het eindresultaat echt een aanrader
js_loader

Offerteaanvraag voor houtrotreparatie